en_US

ComputerKeyboard app for learning typing computer keyboard


ComputerKeyboard program for learning typing computer keyboard ComputerKeyboard

                            Version: 9N2CCP66TZV7

ComputerKeyboard

ComputerKeyboard е програма за учење на тип без да ги користите сите прсти. За да се направи ова, неопходно е да се подобрат моторните вештини, односно прецизни намерни движења на прстите, кои автоматски ќе ја притиснат дадената буква без визуелна контрола.

Пишувањето на допир, исто така познато како слепо пишување, е начин за внесување на знаци на пишувачка или компјутерска тастатура која значително може да ја подобри вашата брзина на пишување. Овој метод ви овозможува да го следите резултатот од воведениот карактер директно на екранот на мониторот, кој целосно ја елиминира потребата за постојано гледање на тастатурата, а исто така ви дава можност да типувате по уво и без да ги тргнете очите од мониторот. Како резултат на тоа, тоа го намалува времето и напорот.


sales@computerkeyboard.it
ComputerKeyboard
96